Спа центъра

За нас

Добре дошли в нашият СПА център

Добре дошли в нашият СПА център, където ние  ви гарантираме, че ще останете доволни от обслужването, персонала и всички спа пакети, които предлагаме тук!

Тук ще се отнасяме с вас като една истинска V.I.P. личност след като се погрижим за вас и вашите персонални нужди, от масажни терапии до маникюр и педикюр, както и много други “глезотии”, които ще ви накарат да се почувствате в рая! 

За миг дори няма да съжалявате, че сте избрарли точно нашият център, а дори и обратното, ще пожелаете да ни посещавате все повече и повече. Дори няма да усетите как сами ще идвате при нас, а естествено ние ще ви доставяме наслада, релакс и необходимото ви спокийствие, защото всеки го заслужава!

Релаксирайте
Балансирайте
Подмладете се
Отпуснете се

СПА произход на думата и история 

Същността на произхода на думата СПА (SPA) e противоречива. Има три основни теории за значението на термина СПА. 

1. От латински Санитас Про Аква ( Sanitas Pro Aqua) което в превод означава – здраве чрез вода. 

2. Втората версия за думата СПА идва от английски Sauna Pool Area – Зона със сауна и басейн. 

3. Третата интерпретация на думата СПА идва от името на белгийския град Спа. Според много енциклопедии и речници, именно от известния европейски курорт възниква термина СПА. Курортът е известен с лечебните си процедури с термални води. 

В днешно време международната концепция за термина СПА (SPA) се свързва с възстановяване на здравето, младостта и красотата благодарение на водата. В последно време освен водата, се използват и множество други природни блага. 
Разбира се, освен в белгийския град СПА, минерална вода за лечение и рехабилитация използва и на много други места. 

Заповядайте

Поглезете се със един релаксиращ ден в нашият спа център